Oddělení IT OVB Allfinanz, a.s. posiluje Ondřej Zdrubecký

Oddělení IT OVB Allfinanz, a.s. posiluje Ondřej Zdrubecký

Praha, 1. 2. 2021. Od 1. 2. došlo k personálnímu posílení IT oddělení OVB Allfinanz, a.s.  To nově povede Ondřej Zdrubecký, který bude zastávat pozici Vedoucího oddělení IT. Znamená to, že bude mít na starosti stávající tým podpory a vývojářský tým.

Ondřej Zdrubecký pracoval 20 let ve společnosti Olympus, kde zastával pozici Manažera IT pro CEE region. Má bohaté zkušenosti s řízením velkých projektů i technické znalosti z oblasti infrastruktury a provozu IT oddělení.

Holding OVB se sídlem v Kolíně nad Rýnem je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od svého založení v roce 1970 se OVB při své obchodní činnosti zaměřuje na dlouhodobé, široce koncipované, a především proklientsky orientované finanční poradenství pro domácnosti. OVB spolupracuje s více než 100 významnými poskytovateli produktů a svými konkurenceschopnými finančními produkty uspokojuje individuální potřeby klientů v oblasti životního zabezpečení, zajištění na stáří a ochrany a budování majetku.

Společnost OVB působí v současné době v 15 evropských zemích. 5 164 finančních poradců provozujících finanční poradenství jako hlavní výdělečnou činnost pečuje o zhruba 3,93 milionu klientů. V roce 2019 vytvořil OVB Holding AG se svými dceřinými společnostmi celkový výnos ve výši 257,8 mil. eur a EBIT ve výši 14,1 mil. eur.

OVB Holding AG je od července roku 2006 kótován na Frankfurtské burze cenných papírů (Prime Standard, ISIN DE0006286560).

OVB Allfinanz, a.s., byla založena v České republice v roce 1992. Jsme hrdí na to, že jsme s více než jedním milionem klientů a více než 4 miliony sjednaných smluv jednou z nejúspěšnějších zemí v rámci celého holdingu.

Tuto tiskovou zprávu naleznete také na internetu na:
www.ovb.cz ➔ Pro média ➔ Tiskové zprávy

Zpět   Sdílet na Facebooku