Od 1. 8. 2019 přebírá finanční agendu OVB Allfinanz, a.s. Oldřich Chmelík

Od 1. 8. 2019 přebírá finanční agendu OVB Allfinanz, a.s. Oldřich Chmelík

Dne 1. 8. 2019 nastoupil na pozici vedoucího finančního oddělení Oldřich Chmelík. Nahradil tak Jana Samce, který k 31. 8. 2019 OVB opouští. Oldřich Chmelík se profesně v oblasti financí pohybuje více než 20 let. Svou profesní kariéru započal v Komerční bance, následně zastával různé vedoucí pozice ve významných výrobních společnostech a posledních bezmála 15 let působil na pozici finančního ředitele renomované finančně poradenské firmy. Mezi zájmy Oldřicha Chmelíka patří tenis a vážná hudba.

Janu Samcovi děkujeme za uplynulé roky práce v OVB a přejeme mu pracovní úspěchy v jeho dalším profesním působení. Oldřichovi Chmelíkovi přejeme hodně úspěchů v nové pozici.

Holding OVB se sídlem v Kolíně nad Rýnem je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od svého založení v roce 1970 se OVB při své obchodní činnosti zaměřuje na dlouhodobé, široce koncipované a především proklientsky orientované finanční poradenství pro domácnosti. OVB spolupracuje s více než 100 významnými poskytovateli produktů a svými konkurenceschopnými službami uspokojuje individuální potřeby klientů v oblasti životního zabezpečení, zajištění na stáří a ochrany a budování majetku. Společnost OVB působí v současné době v 15 evropských zemích.

4 954 finančních poradců, kteří mají finanční poradenství jako hlavní výdělečnou činnost, pečuje zhruba o 3,67 milionu klientů.

V roce 2018 vytvořil OVB Holding AG se svými dceřinými společnostmi celkové provizní příjmy ve výši 231,3 milionu eur a EBIT ve výši 13,2 milionu eur. OVB Holding AG je od července roku 2006 kótován na Frankfurtské burze cenných papírů (Prime Standard, ISIN DE0006286560).

OVB Allfinanz, a.s., byla založena v České republice v roce 1992. Jsme hrdí na to, že jsme s více než jedním milionem klientů jednou z nejúspěšnějších zemí v rámci celého holdingu. OVB má více než 2 500 finančních poradců (vázaných zástupců registrovaných ČNB).