Radek Štěpánek spojil svou tvář s OVB Allfinanz

Radek Štěpánek spojil svou tvář s OVB Allfinanz

Praha, 13. dubna 2015 – Finančně-poradenská společnost OVB Allfinanz se pro rok 2015 spojila s českou tenisovou hvězdou Radkem Štěpánkem.

„V den, kdy se po sedmiměsíční přestávce vrací do kolotoče turnajů legenda českého tenisu Radek Štěpánek, s radostí představujeme jeho partnerství se společností OVB,“ řekl Miroslav Řezník, generální ředitel a předseda představenstva OVB Allfinanz Česká republika.

Tato tenisová osobnost bude OVB Allfinanz reprezentovat na grandslamových turnajích, French Open, Wimbledon a US Open, utkáních Davis Cupu a všech zápasech okruhu ATP Masters Series a dalších významných tenisových událostech doma i v zahraničí.

Marketingová podpora sportovních aktivit a vrcholových sportovců má v holdingu OVB Allfinanz AG velkou tradici. „Proto nás obzvlášť těší, že logo naší společnosti ponese na světových turnajích taková osobnost a ikona českého tenisu, jako je Radek Štěpánek,“ dodává Miroslav Řezník ke spojení značky OVB Allfinanz a Radka Štěpánka.

Sám Radek Štěpánek toto partnerství s jedničkou ve finančním poradenství v ČR glosuje: „Je mi ctí, že mne oslovila tak renomovaná firma, jako je OVB Allfinanz, která je lídrem na trhu finančního poradenství. Potěšilo mě, že k dohodě s OVB došlo v době, kdy jsem nehrál a nikdo nedokázal přesně říct, kdy se k vrcholovému tenisu vrátím. Beru to jako ocenění za minulost a současně jako závazek ukázat v budoucích měsících, že rozhodnutí OVB bylo dobré. Cítím, že máme spoustu společného. Proto se moc těším na naši spolupráci.“

„Příběh, zkušenosti a popularita Radka Štěpánka je tak velká, že ani více než půlroční vynucená přestávka od tenisu nijak neovlivnila naše rozhodnutí spolupracovat právě s ním, a to v externí i interní komunikaci. Mimo výše uvedené turnaje se Radek Štěpánek jako tvář OVB Allfinanz objeví osobně na podzimní firemní konferenci OVB Allfinanz. Navíc se čtenáři časopisu OVB Journal mohou již teď těšit na dva rozhovory s tímto významným hráčem a nahlédnout do zákulisí života tenisového profesionála,“ dodává Dušan Pavlů, marketingový ředitel OVB Allfinanz.

Karvinský rodák Radek Štěpánek hraje tenis od svých šesti let. V současné době je po sedmiměsíční přestávce zaviněné zraněním 110. hráčem žebříčku ATP.

Získal pět titulů ve dvouhře na okruhu ATP a sedmnáct titulů ve čtyřhře. Je dvojnásobný vítěz grandslamové čtyřhry, když triumfoval na Australian Open 2012 a US Open 2013. Od roku 2007 reprezentuje Českou republiku v Davis Cupu. V roce 2012 a 2013 se stal jeho vítězem.

O holdingu OVB

OVB Holding AG se sídlem v Kolíně nad Rýnem patří mezi přední evropské zprostředkovatele finančních služeb. Od svého založení v roce 1970 se zaměřuje na široce koncipované finanční poradenství pro domácnosti. OVB spolupracuje s více než 100 významnými produktovými partnery a svými službami uspokojuje individuální potřeby svých klientů v oblasti životního zabezpečení, zajištění na penzi, ochrany majetku, pojištění i budování majetku. Společnost OVB působí v současné době v celkem 14 zemích Evropy. V 7 z nich včetně České republiky je na trhu jedničkou. Přibližně 5 200 finančních poradců má finanční poradenství jako hlavní výdělečnou činnost. V roce 2014 dosáhl OVB Holding AG se svými dceřinými společnostmi celkových provizních příjmů ve výši 214 mil. eur a EBIT ve výši 12,3 mil. eur. Se společností OVB Holding AG se od července 2006 obchoduje na Burze cenných papírů ve Frankfurtu nad Mohanem (Prime Standard, ISIN DE0006286560).