Centrála OVB Allfinanz, a.s. se přestěhovala do moderních kanceláří komplexu The Park na pražském Chodově

Praha, 1. listopadu 2020. Společnost OVB Allfinanz a.s, která od roku 1992 stála u zrodu finančního poradenství v České republice a která je součástí evropského holdingu operujícího v 15 zemích, přestěhovala svoji centrálu do komplexu The Park na pražském Chodově. Doposud se její sídlo nacházelo na Praze 4, v blízkosti Brumlovky, v posledních letech však vzhledem ke svému stáří a nevhodným dispozicím přestalo splňovat potřeby stále expandující firmy.

„Nové prostory odrážejí image OVB jako moderní firmy. Zároveň plně odpovídají současným kancelářským trendům, zejména ve smyslu místa podporujícího vzájemnou spolupráci a komunikaci v moderním a komfortním prostředí“, říká Miroslav Řezník, předseda představenstva a generální ředitel OVB Allfinanz, a.s.

OVB Allfinanz, a.s. za téměř třicet let svého působení v České republice obsloužila přes milion klientů a sjednala v rámci komplexního finančního poradenství více než 4 miliony smluv. V současné době spolupracuje s více než 40 renomovanými produktovými partnery a v rámci holdingu patří mezi nejúspěšnější země.

Holding OVB se sídlem v Kolíně nad Rýnem je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od svého založení v roce 1970 se OVB při své obchodní činnosti zaměřuje na dlouhodobé, široce koncipované a především proklientsky orientované finanční poradenství pro domácnosti. OVB spolupracuje s více než 100 významnými poskytovateli produktů a svými konkurenceschopnými finančními produkty uspokojuje individuální potřeby klientů v oblasti životního zabezpečení, zajištění na stáří a ochrany a budování majetku.

Společnost OVB působí v současné době v 15 evropských zemích. 5 072 finančních poradců provozujících finanční poradenství jako hlavní výdělečnou činnost pečuje o zhruba 3,9 milionu klientů. V roce 2019 vytvořil OVB Holding AG se svými dceřinými společnostmi celkový výnos ve výši 257,8 mil. eur a EBIT ve výši 14,1 mil. eur.

OVB Holding AG je od července roku 2006 kótován na Frankfurtské burze cenných papírů (Prime Standard, ISIN DE0006286560).

Tuto tiskovou zprávu naleznete také na internetu na:

www.ovb.cz ➔ Pro média ➔ Tiskové zprávy

Zpět   Sdílet na Facebooku